03 Priser på forstørrelser og digitale filer

Jeg kan tilby mange forskjellige typer fotoprodukter. Jeg printer via en fotolab som kun leverer produkter til profesjonelle fotografer. Produktene er laget av fagfolk slik at du kan sitte igjen med et produkt som varer i mange år fremover.

Hvis dere heller ønsker å printe bildene selv kan dere kjøpe de ferdige bildene i høy oppløsning fra meg (digitale filer). Disse er uten logo og klare til print.

PRISER (link til PDF):

Fotopapir/lerret/laminert/takkekort
Digitale filer
Takkekort

Bilder printet på FOTOPAPIR egner seg best i ditt album eller i glass og ramme.LERRET monteres på blindramme (1,5 cm) og med forsterket overflate. Bildet trenger ingen ramme og kan henges rett på veggen eller stå stødig på bildelist.

LAMINERTE BILDER er montert på kartong og trenger ikke ramme med glass.

Jeg kan også tilby bilder printet rett på ALUMINIUM. Disse leveres ferdig med oppheng (fire skjulte skruer). Aluminium gir et tøft og unikt uttrykk og passer bra dersom man ønsker seg noe som ikke alle andre har. Særlig bilder i sorthvitt blir veldig kult på aluminium.

Jeg har to typer TAKKEKORT å velge mellom.Begge typene er i størrelsen 15×15 og er inkludert hvit konvolutt. Den rimeligste typen er printet på vanlig fotopapir og kan kun ha print på én side. Den andre typen er dobbel og printes på kartong. Disse har mulighet for print på alle fire sider. Dere velger bilder og tekst og jeg lager 2-3 forslag til design. Dette koster 250,-

Betalingsmåte: Faktura sendes dere på mail etter bestilling. Bestilling blir levert når faktura er betalt.Prisene kan endres uten forvarsel. Prisen ved bestilling er gjeldende.

Trykk på bildene nedenfor for å få vite mer om hvert enkelt produkt.